FOTO: Urmările protestelor împotriva restricțiilor de coronavirus în Olanda

Abonare
Poliția olandeză s-a opus mulțimilor care au sfidat starea de asediu la Haga, Amsterdam, Eindhoven, Enschede, Venlo, Stein, Roermond, Oosterhout, Breda și în alte localități ale țării în ultimele zile ale săptămânii trecute.

Poliția olandeză a utilizat gaze lacrimogene, tunuri de apă, bastoane pentru a dispersa mulțimile adunate la protestele anti-lockdown din Țările de Jos din zilele de weekend.

Aproximativ 240 de persoane au fost arestate în timpul protestelor care s-au desfășurat în cel puțin 10 municipii din Țările de Jos.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

© REUTERS / Eva PlevierProteste împotriva măsurilor anti-COVID în Olanda
Протесты против COVID-мер в Нидерландах - Sputnik Moldova
1/8
Proteste împotriva măsurilor anti-COVID în Olanda
© AFP 2024 / Rob Engelaar/ Various sourcesAutomobil incendiat în urma protestelor împotriva măsurilor anti-COVID în Olanda
Горящий автомобиль после протестов против COVID-мер в Нидерландах - Sputnik Moldova
2/8
Automobil incendiat în urma protestelor împotriva măsurilor anti-COVID în Olanda
© REUTERS / Eva PlevierUn manifestant aruncă un semn rutier în timpul protestului împotriva restricțiilor instituite pentru a reduce răspândirea bolii coronavirusului (COVID-19), la Amsterdam, Olanda, 24 ianuarie 2021.
Протесты против COVID-мер в Нидерландах - Sputnik Moldova
3/8
Un manifestant aruncă un semn rutier în timpul protestului împotriva restricțiilor instituite pentru a reduce răspândirea bolii coronavirusului (COVID-19), la Amsterdam, Olanda, 24 ianuarie 2021.
© REUTERS / Eva PlevierPoliția a folosit tunuri de apă împotriva oamenilor care au protestat împotriva măsurilor anti-COVID în Olanda.
Протесты против COVID-мер в Нидерландах - Sputnik Moldova
4/8
Poliția a folosit tunuri de apă împotriva oamenilor care au protestat împotriva măsurilor anti-COVID în Olanda.
© AFP 2024 / Rob Engelaar/ Various sourcesUn magazin a fost devasta în apropiere de gară, pe 24 ianuarie 2021, la Eindhoven, în timpul unui miting, la care au participat câteva sute de oameni, împotriva restricțiilor anti-COVID impuse de autorități.
Разбитые витрины магазина после протестов против COVID-мер в Нидерландах - Sputnik Moldova
5/8
Un magazin a fost devasta în apropiere de gară, pe 24 ianuarie 2021, la Eindhoven, în timpul unui miting, la care au participat câteva sute de oameni, împotriva restricțiilor anti-COVID impuse de autorități.
© REUTERS / Eva PlevierPoliția a folosit tunuri de apă împotriva oamenilor care au protestat pe 24 ianuarie 2021, împotriva măsurilor anti-COVID în Amsterdam, Olanda.
Использование водомета во время протестов против COVID-мер в Нидерландах - Sputnik Moldova
6/8
Poliția a folosit tunuri de apă împotriva oamenilor care au protestat pe 24 ianuarie 2021, împotriva măsurilor anti-COVID în Amsterdam, Olanda.
© AFP 2024 / Rob Engelaa / ANPProtestatarii se confruntă cu ofițerii olandezi de poliție în timpul unei demonstrații împotriva restricțiilor impuse de autorități pentru a opri răspândirea coronavirusului, demonstranții deplasându-se pe piața 18 Septembrie din Eindhoven, Olanda, în data de 24 ianuarie 2021.
Протесты против COVID-мер в Нидерландах - Sputnik Moldova
7/8
Protestatarii se confruntă cu ofițerii olandezi de poliție în timpul unei demonstrații împotriva restricțiilor impuse de autorități pentru a opri răspândirea coronavirusului, demonstranții deplasându-se pe piața 18 Septembrie din Eindhoven, Olanda, în data de 24 ianuarie 2021.
© REUTERS / Eva PlevierOamenii participă la un protest împotriva restricțiilor anti-COVID impuse de autorități pentru a stopa răspândirea bolii coronavirusului (COVID-19), la Amsterdam, Olanda, 24 ianuarie 2021.
Протесты против COVID-мер в Нидерландах - Sputnik Moldova
8/8
Oamenii participă la un protest împotriva restricțiilor anti-COVID impuse de autorități pentru a stopa răspândirea bolii coronavirusului (COVID-19), la Amsterdam, Olanda, 24 ianuarie 2021.
Fluxul de știri
0