Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video: Ce spune mireasa moldoveanului ucis la propria nuntă

CC0 / Pixabay / yespick0402 / Невеста со свадебным букетом
Невеста со свадебным букетом - Sputnik Moldova
Abonare
Soția moldoveanului ucis zilele trecute la propria nuntă, la Moscova, i-a adresat un mesaj emoționant mirelui care a decedat.

CHIȘINĂU, 25 ian - Sputnik. Tânăra care a rămas văduvă chiar a doua zi după nuntă a venit cu un mesaj emoționant adresat bărbatului său care a fost împușcat.

„Cum voi trăi oare fără tine, dragul meu?! Voi rămâne pentru totdeauna soția ta. Îți promit. Ești unicul meu bărbat. Suntem împreună pentru totdeauna. Pur și simplu fii alături, privește-mă de sus, iar eu voi îndeplini toate dorințele noastre pentru tine, pentru ca tu să fii mândru de mine. Somn liniștit, dragul meu, iar eu voi încerca să trec peste această durere”, a scris tânăra pe o rețea de socializare, unde a postat și un video de la nuntă. 

Ea a îndemnat oamenii să se ferească de cei care se prefac că sunt prieteni „și apoi împușcă, fără cruțare”. În comentarii, mulți i-au exprimat condoleanțe Cristinei, i-au urat putere și rezistență. 

Amintim că zilele trecute doi frați de 34 și 36 de ani din Republica Moldova au murit la Moscova, după ce au fost împușcați. Unul dintre ei era mire, iar ucigașul ar fi dintre invitați.

Din cele aproximativ șase împușcături, una a țintit inima mirelui care a decedat pe loc, scrie presa rusă. Cei doi moldoveni dețineau și pașaport rusesc.

Potrivit anchetatorilor, crima a fost comisă la petrecerea dată a doua zi după nuntă. Oamenii legii au deschis un dosar penal și afirmă că omorul a fost precedat de un „conflict între oaspeți”.

La Moscova au fost reținuți doi suspecți în acest caz - ambii sunt frați. În casa lor au fost efectuate percheziții.

Presa rusă scrie că soția unuia dintre suspecți era prietenă cu iubita victimei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0