Agenția de presă Sputnik lansează pe Telegram un canal de știri în limba engleză

© Sputnik / Нина Зотина / Accesați arhiva multimediaПавильон Международного информационного агентства и радио Sputnik
Павильон Международного информационного агентства и радио Sputnik - Sputnik Moldova
Abonare
Agenția internațională de presă și radio Sputnik lansează un nou canal informațional în limba engleză pe Telegram.

MOSCOVA, 25 ian - Sputnik. Sputnik își dezvoltă serviciile de știri cu ajutorul resurselor multimedia ale Telegram pentru a reflecta politica, afacerile, tendințele economice globale de top, apărarea și securitatea, spațiul, asistența medicală și alte subiecte de interes larg.

Canalul va publica mesaje textuale, fotografii și grafică, video, audio, statistici și diagrame, pentru a oferi cititorului informații de ultimă oră din întreaga lume, principalele știri ale zilei, știri din Rusia, incidente curioase. De asemenea, va arunca o privire în culisele evenimentelor mondiale.

Maria Diminets, Tatiana Cebotari - Sputnik Moldova
Cum au muncit jurnaliștii Radio Sputnik Moldova pe timp de pandemie

Vom furniza cititorului fragmente din cele mai interesante interviuri exclusive cu înalți oficiali guvernamentali din diferite țări, reprezentanți ai mediului de afaceri, politicieni, lideri de opinie, analiști și experți.

Corespondenții Sputnik vor informa cititorul în timp real 24/7 despre toate evenimentele mondiale de importanță majoră, de la vizite de stat la proteste, atacuri teroriste și focare de infecții.

Puteți găsi Sputnik pe Telegram și vă puteți abona la contul nostru @sputniknewsint
Agenția de știri Sputnik face parte din cel mai mare grup media rusesc - Russia Today.

Fluxurile noastre de știri, care sunt publicate în diferite limbi (engleză, rusă, arabă, chineză, spaniolă și farsi), oferă oportunități unice pentru un public global.

Sputnik produce propriul său conținut multimedia și difuzează în peste 30 de limbi. În plus, Sputnik oferă zilnic peste 800 de ore de programe radio, care acoperă peste 130 de orașe din 34 de țări.

Redacțiile regionale (centre media) din Washington, Cairo, Beijing și Montevideo oferă, de asemenea, conținut exclusiv pentru fluxurile de știri.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0