Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Nebunie totală pe Tik Tok: Cursă auto în Capitală - Video

© REUTERS / Anjum NaveedИконка на экране смартфона социальной сети TikTok
Иконка на экране смартфона социальной сети TikTok - Sputnik Moldova
Abonare
Doi șoferi de automobile au întrecut orice limită a bunului simț. Asta doar pentru a deveni „vedete” pe Tik Tok.

CHIȘINĂU, 23 ian - Sputnik. După ce un tânăr a fost la un pas de moarte, alți doi au încercat să se dea în spectacol pe rețeaua socială Tik Tok. Cei doi, la volanul automobilelor, s-au filmat în timp ce se întreceau cu mașinile lor prin parcul Valea Trandafirilor.

Imaginea video cu această „cursă auto” a apărut zilele trecute pe internet. Din video se vede cum cei doi se întreceau pe timp de noapte pe aleile parcului, loc destinat exclusiv plimbărilor pietonale, sau bicicletelor. Primarul Chișinăului, Ion Ceban a reacționat dur după apariția acestor imagini. 

„În ultima perioadă unele rețele noi de socializare au devenit periculoase în deosebi pentru tineri. Un tânăr recent a căzut de la etaj într-un Mall, altul a nimerit cu mașina într-un lac, iar niște „măgari” au intrat cu mașinile în parcul Valea Trandafirilor pentru a arăta cât sunt de „tari” și nesimțiți”, scrie Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

Activitatea SAMU Botanica - Sputnik Moldova
Societate
Foto: Un tânăr a căzut în gol în timp ce se filma pe tik-tok
la puțin scurt după reacția primarului, Inspectoratul Național de Securitate Publică anunță că s-a autosesizat în baza secvențelor video apărute în unele surse media. Cazul a fost înregistrat și urmează să identificăm proprietarii automobililor care apar în imaginile video și stabilirea persoanelor care se aflau la volan în timpul comiterii încălcării.

Amintim, recent un tânăr de 22 de ani a căzut de la 7 metri înălțime, după ce a vrut să filmeze un video pentru Tik Tok. Acesta a urcat pe balustrada escalatorului dintr-un centru comercial, și-a pierdut echilibrul și a căzut. Acesta a fost preluat de echipa medicală și transportat de urgență la spital, unde a fost imediat operat. Medicii comunicau atunci că tânărul va mai avea nevoie de cel puțin 4 operații, iar probabilitatea că acesta va avea probleme locomotorii este mare.  

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0