Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un primar din Anenii Noi a devenit ținta unor atacuri: Poliția l-a găsit inconștient

© Sputnik / Mihai CarausPoliție
Poliție - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul satului Merenii Noi, raionul Anenii Noi, a devenit ținta atacurilor. Potrivit poliției, în noaptea de vineri, 22 ianuarie, câteva persoane necunoscute i-ar fi incendiat ușa, iar primarul a fost găsit inconștient în locuința sa. 

CHIȘINĂU 22 ian - Sputnik. În noaptea de vineri, poliția a fost anunțată despre faptul că niște persoane necunoscute au dat foc la niște haine în fața ușii unde locuiește primarul satului Merenii Noi, din raionul Anenii Noi. 

Calea ferata Chisinau - Sputnik Moldova
Societate
Un bărbat a fost ucis pe calea ferată: Unde s-a întâmplat nenorocirea
Apelul a fost înregistrat la ora 01:45. 

Ajunși la fața locului, oamenii legii l-au găsit pe primar inconștient și a fost transportat de urgență la spital. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Anenii Noi, Olesea Gherman, primarul a primit îngrijiri medicale, iar acum se află în afară oricărui pericol.

Totodată, s-a stabilit că la intrarea în apartamentul primarului, câteva persoane necunoscute ar fi încercat să-i incendieze ușa locuinței. Ofițerii au pornit o cauză penală pentru huliganism și urmează să fie investigate toate circumstanțele. Poliția a precizat că începând cu data de 18 ianuarie, primarul satului Merenii Noi se afla în greva foamei din cauza unor neînțelegeri.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0