Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Oleinicenco a fost reales președinte al Federației Moldovenești de Fotbal

© Photo : Federația Moldovenească de Fotbal / Ispirato.mdНовый глава Молдавской федерации футбола Леонид Олейниченко
Новый глава Молдавской федерации футбола Леонид Олейниченко - Sputnik Moldova
Abonare
În următorii patru ani, Federația Moldovenească de Fotbal va fi condusă tot de Leonid Oleinicenco, care astăzi a fost reales în funcția de președinte.

CHIȘINĂU, 22 ian - Sputnik. Leonid Oleinicenco a fost reales în funcția de președinte al Federației Moldovenești de Fotbal. El va conduce FMF în perioada 2021-2025.

Decizia a fost luată astăzi în cadrul  Congresului al XIX-lea de dare de seamă și alegere a organelor de conducere FMF, care s-a desfășurat astăzi la un complex sportiv din comuna Ciorescu. Pentru Oleinicenco au votat 104 din cei 111 delegați ai Congresului. 

În Comitetul Executiv al FMF au fost admiși noi membri. Este vorba despre Nicolae Usatîi, Iurii Bulgăreanu, Diana Bulgaru, Pavel Procudin, Sevastian Botnari și Victor Stînă. 

Totodată, a fost ţinut un moment de reculegere în memoria numelor sonore din fotbalul moldovenesc, care au decedat în 2019 și 2020. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0