Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Strada Sfatul Țării, deschisă pentru toți șoferii: Iată de când

© Photo : Facebook / Iv CebanStrada Sfatul Țării va fi deschisă pentru toți participanții în trafic
Strada Sfatul Țării va fi deschisă pentru toți participanții în trafic - Sputnik Moldova
Abonare
Strada Sfatul Țării din Capitală va fi deschisă pentru toți participanții la traficul rutier. Despre aceasta a anunțat primarul Ion Ceban, care a precizat că măsura este menită să fluidizeze circulația.

CHIȘINĂU, 21 ian - Sputnik. Primarul Ion Ceban a anunțat pe pagina sa de Facebook că strada Sfatul Țării va fi deschisă pentru toți participanții la traficul rutier, iar solicitarea în acest sens a venit din partea Serviciului Protecție și Pază de Stat, dar și a Inspectoratului Național de Securitate Publică.

Автомобильная пробка - Sputnik Moldova
Societate
Haos pe străzile Capitalei: Unde sunt cele mai mari ambuteiaje
”Specialiștii noștri au analizat situația și au venit cu propunerea că putem deschide și alte tronsoane de străzi din centrul orașului unde până în prezent era restricționat accesul sau chiar blocată circulația. Este vorba de strada Maria Cebotari, tronsonul 31 august - Ștefan cel Mare și Sfânt. Astfel, străzile vor fi cu sens unic de deplasare”, spune Ion Ceban. 

Edilul-șef susține că de mâine, 22 ianuarie, vor fi demontate indicatoarele rutiere de pe strada Sfatul Țării și semaforul va fi funcțional, iar după aceasta va veni și rândul străzii Maria Cebotari.

”Se examinează posibilitatea de modificare a sensurilor de circulație pe strada Serghei Lazo, într-un singur sens, cu direcția de deplasare spre strada Mihail Kogîlniceanu, dar și strada Maria Cebotari, direcția sens unic din strada Mihail Kogîlniceanu spre bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt”, a precizat Ion Ceban. 

Primarul a declarat că toate informațiile cu privire la modificările care urmează să fie făcute vor fi plasate pe site-ul Primăriei. Aceste măsuri sunt luate pentru a fluidiza traficul rutier în Chișinău. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0