Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Igor Dodon s-a întâlnit cu președinții de raioane socialiști

© Photo : Partidul Socialiștilor din Republica MoldovaIgor Dodon a avut o întrevedere cu șefii organizațiilor teritoriale ale PSRM din nordul țării
Igor Dodon a avut o întrevedere cu șefii organizațiilor teritoriale ale PSRM din nordul țării - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere astăzi cu șefii organizațiilor teritoriale ale PSRM din zona de nord a țării.

CHIȘINĂU, 21 - Sputnik. Liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu șefii organizațiilor teritorialeale PSRM, reprezentanți din 11 raioane, precum și din municipiul Bălți. La discuții a participant și Zinaida Greceanîi.

Igor Dodon și Oleg Vasnețov - Sputnik Moldova
Politică
Igor Dodon s-a întâlnit cu Oleg Vasnețov: Prioritățile agendei
Într-un comunicat de presă emis de PSRM, se menționează că participanții la întrevedere au discutat despre rezultatele alegerilor prezidențiale, situația politică din țară și au fost punctate obiectivele pentru anul 2021.

Totodată, președinții organizațiilor teritoriale ale formațiunii au declarat unanim că doar prin mobilizarea eforturilor va fi posibilă soluționarea problemelor existente și asigurarea unui trai decent în Moldova. 

În nordul țării, socialiștii dețin președinția în opt raioane.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0