Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Deputații revin la muncă: Deocamdată, se convoacă doar în comisii

© Sputnik / Mihai CarausParlamentul Republicii Moldova
Parlamentul Republicii Moldova - Sputnik Moldova
Abonare
Parlamentarii au ieșit din vacanță și au revenit în birourile lor. Până la convocarea ședinței plenare, ei vor fi antrenați în activitatea comisiilor parlamentare permanente.

CHIȘINĂU 20 ian - Sputnik. Deputații au revenit la muncă. Primii se vor întruni în ședință membrii Comisiei agricultură și industrie alimentară. Ședința va avea loc miercuri la ora 10:00. 

Bucate - Sputnik Moldova
Politică
Bucate de la un restaurant de lux: Cum mănâncă deputații în pandemie

Potrivit unui comunicat de presă al Parlamentului, șeful Legislativului urmează să semneze o dispoziție privind convocarea noii sesiuni de primăvară-vară. 

Potrivit Regulamentului Legislativului, Parlamentul se întruneşte în două sesiuni ordinare pe an. Sesiunea de primăvară începe în luna februarie şi nu poate depăşi sfârşitul lunii iulie.

Sesiunea de toamnă-iarnă s-a încheiat oficial în data de 16 decembrie. Ulterior Parlamentul a avut programată o ședință extraordinară în data de 23 decembrie, atunci când trebuia să fie examinată moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu. Acest lucru nu s-a întâmplat, deoarece cu puțin timp înainte de începerea ședinței Chicu a anunțat că demisionează din funcția de premier. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0