Cele mai frecvente întrebări adresate de americani: Ce spune Zaharova

© AP Photo / John LocherСторонники президента Дональда Трампа протестуют в Лас-Вегасе
Сторонники президента Дональда Трампа протестуют в Лас-Вегасе - Sputnik Moldova
Abonare
Reprezentantul oficial al MAE rus a dezvăluit care sunt cele mai frecvente întrebări pe care le adresează americanii, susținători ai lui Donald Trump, pe rețele de socializare.

CHIȘINĂU, 18 ian – Sputnik. SUA promovează o politică represivă în raport cu proprii cetățeni. În ultimul timp susținătorii actualului președinte Donald Trump se interesează de modalitățile de obținere a cetățeniei ruse, a declarat purtătorul de cuvânt al MAE al Rusiei, Maria Zaharova.

Lavrov a comparat  SUA cu un elefant în magazinul de porțelanuri  - Sputnik Moldova
Video
Lavrov a comparat SUA cu un elefant în magazinul de porțelanuri

“Cel mai îngrijorător este că această criză profundă, care l-a afectat pe  fiecare american, vizează o țară care are cel mai mare buget al apărării... Anume SUA au introdus în practica lumii occidentale sancțiuni ilegale în calitate de instrument de control al altor state. Iată de ce, pornind de la procesele care au loc acolo, de la faptul că anume această țară promovează o politică represivă în lume, iar astăzi constatăm că (promovează o politică represivă – red.) și în raport cu proprii cetățeni, noi suntem îngrijorați”, a declarat Zaharova la postul de televiziune ”Rossiya-1”.

Potrivit ei, acum cele mai populare comentarii pe care le primește în rețele de socializare din partea americanilor, susținători ai lui Donald Trump, vizează modalitățile de obținere a cetățeniei ruse.

“Bine ați veni în realitate”, a menționat purtătorul de cuvânt al MAE.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0