Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Luptătorii moldoveni au cucerit trei medalii la turneul din Franța

© Photo : Facebook / Federația de Lupte din Republica MoldovaМедалисты сборной РМ по вольной борьбе
Медалисты сборной РМ по вольной борьбе - Sputnik Moldova
Abonare
Start reușit pentru selecționata de lupte libere a Moldovei în 2021. Sportivii moldoveni au cucerit primele medalii din acest an.

CHIȘINĂU, 17 ian – Sputnik. Trei sportivi moldoveni au ocupat locuri de frunte la Turneul UWW"Grand Prix de France Henri Deglane" din Franța. Despre aceasta a comunicat Federația de Luptă din Republica Moldova pe pagina sa de Facebook.

La turneul desfășurat în orașul francez Nisa, luptătorii de stil liber din țara noastră s-au ales cu trei medalii. Astfel,  Mihail Sava a cucerit argintul, iar Evgheni Nedealco și Leonid Colesnic au fost medaliați cu bronz.  Pe  locul 5 s-a clasat Vasile Diacon.

”Felicitări tuturor sportivilor și antrenorilor ce au contribuit la aceste reușite. Felicitări antrenorului lotului Roman Dermenji cu startul reușit al selecționatei de lupte libere”, este menționat în comunicatul federației.

Video: Luptătorul Piotr Ianulov a urcat pe podium la Cupa Mondială>>>

La turneul de la Nisa au participat sportivi din Franța, Spania, Germania, Belarus, România, SUA, Canada, Egipt, Marea Britanie, Bahrein, Belgia, Elveția, Suedia, Finlanda și Estonia.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0