Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Foto - Un polițist de patrulare a lovit mortal un pieton și a fugit de la fața locului

© Sputnik / Mihai CarausПолицейская мигалка
Полицейская мигалка  - Sputnik Moldova
Abonare
Accidentele cu morți aproape că au devenit o rutină pentru Republica Moldova. Grav este că și cei care ar trebui să stea la straja ordinii publice ajung să încalce legea flagrant.

CHIȘINĂU, 14 ian - Sputnik. Un teribil accident rutier s-a produs aseară pe strada Socoleni din cartierul Poșta Veche al Capitalei. Un polițist de patrulare a ucis o femeie de 36 de ani, după ce a lovit-o cu mașina în timp ce aceasta traversa strada regulamentar. Și mai grav este că omul legii a fugit de la fața locului cu tot cu automobil, dar nu a observat că au căzut plăcuțele de înmatriculare.

Așa că nu a fost deloc greu ca inspectorii de patrulare să stabilească faptul că la volan se afla un coleg de-al lor. Când s-a produs accidentul, polițistul se afla în afara orelor de serviciu.  

Inspectoratul Național de Securitate Publică precizează că la scurt timp mașina a fost depistată pe strada Podgorenilor. Polițistul în vârstă de 25 de ani se afla în mijlocul de transport împreună cu soția sa. El a fost reținut pentru 72 de ore. 

În acest caz a fost inițiată o anchetă de serviciu pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii tragediei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0