Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Avertismentul Ambasadei Rusiei: Atenţie mare la escroci!

© Sputnik / Miroslav RotariПосольство РФ в Кишиневе
Посольство РФ в Кишиневе - Sputnik Moldova
Abonare
S-au întețit cazurile de plasare pe rețelele de socializare a unor anunțuri cu privire la acordarea așa-zisului ”ajutor cu bani” la perfectarea unor acte rusești.

CHIȘINĂU, 14 ian – Sputnik. Ambasada Rusiei în Moldova a difuzat o atenționare în legătură cu escrocii care publică pe rețelele de socializare anunțuri despre faptul că ar putea chipurile să contribuie la perfectarea în Chișinău a pașapoartelor rusești pentru călătorii în străinătate, pentru o anumită sumă de bani.

Традиционный благотворительный лагерь посла России в Молдове - Sputnik Moldova
Societate
Ambasada Rusiei în Moldova a organizat tradiționala tabără de caritate

Documentarea cu pașapoarte rusești pentru călătorii în străinătate se realizează pa teritoriul Republicii Moldova în exclusivitate la secția consulară a Ambasadei Rusiei în Moldova. Totodată, în contextul prelungirii pandemiei noului coronavirus, se păstrează toate restricțiile impuse anterior la recepționarea cererilor în vederea perfectării pașapoartelor, depuse de către persoanele cu vârsta de peste 14 ani, precizează misiunea diplomatică.

”Alte persoane și organizații care propun astfel de servicii nu au nicio legătură cu Ambasada. Activitatea respectivă încalcă legislația în vigoare. Fiți deosebit de atenți!”, este menționat în comunicatul Ambasadei Ruse.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0