Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Rusia și Afganistan negociază livrarea vaccinului ”Sputnik V”

© Sputnik / Алексей Даничев / Accesați arhiva multimediaПроизводство компании BIOCAD в Санкт-Петербурге
Производство компании BIOCAD в Санкт-Петербурге - Sputnik Moldova
Abonare
Numărul țărilor care sunt interesate de achiziționarea vaccinului rusesc ”Sputnik V” este în creștere, printre acestea fiind și Afganistanul.

CHIȘINĂU, 13 ian – Sputnik. Companiile afgane negociază cu partenerii ruși condițiile și cantitatea posibilelor livr[ri ale vaccinului rusesc împotriva coronavirusului ”Sputnik V”, a declarat Zamir Kabulov, directorul celui de-al doilea departament din Asia al Ministerului rus de Externe, într-un interviu acordat agenției RIA Novosti.

Российские медики разработали вакцину против лихорадки Эбола - Sputnik Moldova
Rusia
Ministerul rus al sănătății a permis testarea vaccinului „Sputnik Light”

”Operatorii economici afgani sunt, de asemenea, interesați de ”Sputnikul” rus. În prezent, aceștia negociază cu autoritățile relevante condițiile specifice și cantitatea posibilă a livrărilor”, a spus Kabulov.

Anterior, fondul pentru Investiții Directe al Rusiei (RFPI) și guvernul Serbiei au convenit asupra livrării în țară a 2 milioane de doze a vaccinului „Sputnik V”. Vaccinul pentru livrarea în Serbia va fi produs de partenerii internaționali ai RFPI în India, China, Coreea de Sud și alte state”, au menționat producătorii.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0