Prognoza meteo: Ce temperaturi se vor înregistra astăzi în termometre

© Sputnik / Miroslav RotariApus de soare
Apus de soare - Sputnik Moldova
Abonare
Cer noros și fără precipitații esențiale anunță meteorologii pentru miercuri. Totodată, temperaturile din termometre nu vor depăși trei grade cu plus, iar vântul va sufla slab.

CHIȘINĂU 13 ian - Sputnik. Miercuri, 13 ianuarie, nu vor cădea precipitații esențiale, iar cerul va fi noros. Totodată, meteorologii anunță că termometrele vor indica maximum trei grade Celsius, iar vântul va sufla slab din Nord spre Vest.

Mercurul din termometre va ajunge până la -2..+1°С în nord, -1..+2 grade în centru și 0..+3 grade în sud. În Capitală maximele vor atinge -1..+1°С. Minimele nocturne vor coborî până la -4..-6 grade Celsius.

Presiunea atmosferică va fi normală, iar factorii meteorologici vor contribui predominant la acumularea poluanţilor în aer.

© Screenshot / Serviciul Hidrometeorologic de StatPrognoza meteo pentru 13 - 19 ianuarie
Prognoza meteo: Ce temperaturi se vor înregistra astăzi în termometre - Sputnik Moldova
Prognoza meteo pentru 13 - 19 ianuarie

Pentru data de 14 ianuarie, meteorologii anunță că nu se prevăzd schimbări esențiale ale vremii. De menționat că meteorologii au emis cod galben de răcire bruscă a vremii. Avertizarea va fi valabilă în perioada 16 -19 ianuarie pe întreg teritoriul țării.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în data de 13 ianuarie 1998 a fost înregistrată temperatura de +12,1 grade Celsius, fiind consideră cea mai caldă zi de 13 ianuarie de la începutul măsurărilor termice, adică din 1886. Valoarea minimă din această zi a fost înregistrată în anul 1943 și era de -23 de grade Celsius. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0