Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Unde trebuie aruncați pomii de Crăciun: Anunțul Primăriei

© Sputnik / Mihai CarausPom de Crăciun
Pom de Crăciun - Sputnik Moldova
Abonare
Sărbătorile de iarnă sunt pe sfârșite, iar autoritățile municipale au informat locuitorii Chișinăului unde trebuie să arunce pomii de Crăciun, pe care i-au instalat în locuințe.

CHIȘINĂU, 11 ian - Sputnik. În cadrul ședinței serviciilor municipale, șeful Direcției locativ-comunale și amenajare, Ion Burdiumov, a declarat că luni, 11 ianuarie, va fi plasat pe site-ul Primăriei un anunț pentru locuitorii Chișinăului cu privire la locațiile unde oamenii pot arunca brazii. 

Jucării de brad la centrul comercial GUM din Moscova - Sputnik Moldova
Decorațiuni de ieri și de azi: Cum s-au modificat jucăriile de brad de-a lungul timpului
"Ca și în anii precedenți, toți locuitorii vor depozita brazii lângă platformele de evacuare a deșeurilor, ulterior vor fi preluați de către angajații întreprinderii Spații Verzi și evacuați pentru a fi prelucrați", a declarat Ion Burdiumov, șef al Direcției locativ-comunale și amenajare.  

Viceprimarul Ilie Ceban a solicitat ca brazii să fie evacuați în cel mai scurt timp.

"Să nu stea cu lunile lângă urnele cu gunoi și să arătăm cu degetul de la unul la altul cine să evacueze", a declarat Ceban.

Se spune că bradul este scos din casă când se sărbătorește Boboteaza. În zilele noastre, împodobirea pomului de Crăciun este una dintre cele mai iubite tradiții, atât în mediul urban, cât și în mediul rural.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0