Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Sandu și Zelenski vor semna mai multe acte bilaterale

CC BY 4.0 / Офис Президента Украины / Встреча Президента Украины и Премьер-министра Республики Молдова
Встреча Президента Украины и Премьер-министра Республики Молдова - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
La Kiev, Maia Sandu se va întâlni cu președintele ucrainean Vladimir Zelenski, prim-ministrul Denis Shmygal și președintele Parlamentului, Dmitri Razumkov.

CHIȘINĂU, 11 ian - Sputnik. Președintele Moldovei Maia Sandu și liderul ucrainean Vladimir Zelenski vor semna o serie de documente bilaterale în urma discuțiilor care vor avea loc la Kiev pe 12 ianuarie.

Acest lucru a fost anunțat luni de către biroul președintelui Ucrainei.

„Președintele Ucrainei Vladimir Zelenski, va purta discuții pe 12 ianuarie, la Kiev, cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, care va fi în Ucraina într-o vizită oficială. În urma discuțiilor, șefii de stat vor semna o serie de documente bilaterale", se arată în mesaj.

Anterior, administrația lui Sandu a raportat că, în timpul primei sale vizite în țara vecină, se va întâlni cu prim-ministrul ucrainean Denis Shmygal și cu președintele parlamentului Dmitri Razumkov.

Sandu și-a anunțat intenția de a vizita Kievul la un post de televiziune din Moldova, în ultimele zile din decembrie 2020. Ea menționat, de asemenea, că tot în ianuarie este planificată o vizită la Bruxelles.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0