Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Italia: Mașini de ambalat vaccinul Sputnik V fabricate în Siena

Abonare
Corima, o companie specializată în ambalarea produselor farmaceutice în medii aseptice cu sediul în Monteriggioni, în provincia Siena din Toscana, a fost creditată pentru furnizarea către Rusia de utilaje de ambalare utilizate în producția vaccinului Sputnik V COVID-19.

"Acest tip de linie poate produce până la 2.000 de flacoane în fiecare zi. Acest lucru depinde de disponibilitatea vaccinului și de nevoile clientului", a declarat Sergey Ilyukhin, care este responsabil pentru piața rusă de la Corima, vorbind despre linia de producție fabricată de Corima, angajat de Rusia pentru producția Sputnik V.

Тестирование на COVID-19 в лаборатории НИИ Склифосовского - Sputnik Moldova
Rusia
Un jurnalist de la New York Times s-a vaccinat cu Sputnik V - iată rezultatul
Mașinile au fost văzute funcționând non-stop, formând linii colosale de producție, ambalând tone de flacoane identice.

Corima, specializată în ambalaje pentru ampule și seringi, face parte din grupul de mașini industriale din Bologna, Marchesini.

„Una dintre cele mai importante piețe ale noastre este Rusia, unde am livrat mai multe linii de producție în ultimii cinci ani”, a declarat Massimo Pannini, directorul Corima.

"Pe piața rusă, una dintre liniile noastre de producție a fost deja utilizată pentru vaccinul Sputnik V", a adăugat Pannini.

Potrivit site-ului companiei, de când s-a alăturat grupului Marchesini în 2008, a devenit „prima companie din lume care produce linii complete de ambalare de acest tip, gestionând toate etapele de la umplere până la ambalare și chiar paletizare”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0