Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Naționala Rusiei de biatlon a câștigat aurul la Oberhof

© AFP 2024 / TOBIAS SCHWARZСборная России выиграла золото Оберхофа: безмедальная серия прервана
Сборная России выиграла золото Оберхофа: безмедальная серия прервана - Sputnik Moldova
Abonare
Ultima dată, ca membru al echipei naționale ruse, Alexandr Loghinov a câștigat bronzul la proba de pursuit la Campionatelor Mondiale de Biatlon. Acest lucru s-a întâmplat pe 14 februarie 2020.

CHIȘINĂU, 10 ianuarie - Sputnik. Echipa națională de biatlon a Rusiei a întrerupt serie mediocră de 43 de curse la etapele Cupei Mondiale - în care nu a obținut nici măcar o medalie, câștigând duminică medalii de aur în ștafeta mixtă de la Oberhof.

© AFP 2024 / TOBIAS SCHWARZБиатлонисты выходят на старт смешанной эстафеты
Naționala Rusiei de biatlon a câștigat aurul la Oberhof - Sputnik Moldova
Биатлонисты выходят на старт смешанной эстафеты
Din componența echipei naționale a făcut parte Uliana Kaișeva, Svetlana Mironova, Alexander Loghinov și Eduard Latîpov.

La finiș, biatloniștii ruși au depășit cu 0,7 secunde echipa norvegiene, parcurgând distanța în 1 oră și 8 minute și 21,7 secunde. Sportivii din ambele echipe au folosit doar șapte cartușe de rezervă în timpul cursei.

Francezii care au ocupat locul al treilea au folosit șase cartușe suplimentare, nu au încasat tururi de penalizare, dar au fost cu 12,1 secunde în urma câștigătorilor. Belorușii au terminat pe locul patru (+50,3 secunde).

Anterior, a devenit cunoscut faptul că tatăl biatlonistului rus Alexander Loghinov a murit, sportivul nu a avut timp să se antreneze, dar a mers totuși la start în proba de ștafetă mixtă.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0