Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Doi pietoni morți într-o singură zi: Cum s-au produs accidentele

© Sputnik / Mihai CarausPoliție
Poliție - Sputnik Moldova
Abonare
Doi pietoni au murit, după ce au fost loviți de mașină. Ambii au traversat drumul neregulamentar. Accidentele au avut loc în seara de sâmbătă, în localități diferite și la un interval de mai bine de o oră.

CHIȘINĂU 10 ian - Sputnik. Sâmbătă seara au avut loc două accidente cu implicarea pietonilor. Primul accident a avut loc în jurul orei 17:30, în apropiere de satul Cișmea, raionul Orhei. O femeie de 73 de ani a fost lovită de un automobil, după ce a încercat să traverseze drumul neregulamentar.

Poliție - Sputnik Moldova
Societate
Accident grav la Cantemir: A fost necesară descarcerarea șoferului
Din cauza leziunilor primite, victima s-a stins din viață până la venirea ambulanței. Șoferul în vârstă de 44 de ani a fost supus alcooltestului, care a arătat că acesta nu era în stare de ebrietate. Pe acest caz a fost pornit un dosar penal. Șoferul este cercetat în libertate și riscă până la șapte ani de pușcărie și anularea dreptului de a mai conduce vehicule. 

Cel de-al doilea accident cu implicarea unui pieton a avut loc în apropiere de satul Dumbrava, în jurul orei 18:45. Un bărbat de 62 de ani a murit pe loc, după ce a fost lovit de un camion, la volanul căruia se afla un șofer de 46 de ani. Potrivit poliției, pietonul a traversat drumul neregulamentar. Oamenii legii au inițiat un proces penal și urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului. 

În acest context, polițiștii îi îndeamnă pe oameni să traverseze drumul doar la trecerile pentru pietoni, cât și la culoarea verde al semaforului. Totodată, să le ofere șoferilor timp suficient pentru a opri înainte de a se angaja în traversare și să se asigure că sunt observați de către conducătorii auto.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0