Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Numărul cazurilor de COVID-19, dar și cel al deceselor, în scădere

© Inquam Photos / Cornel PutanAmbulanță, Urgență, Medici, Spital, România
Ambulanță, Urgență, Medici, Spital, România - Sputnik Moldova
Abonare
Alte 424 de cazuri de COVID-19 sunt înregistrate în Republica Moldova. Bilanțul s-a ridicat la 149 093. Totodată, alte opt persoane au fost răpuse de noul virus, astfel 3 130 de bolnavi au murit din cauza complicațiilor provocate de noul coronavirus.

CHIȘINĂU 9 ian - Sputnik. Ministerul Sănătății anunță 424 de cazuri de COVID-19, după procesarea a 2 148 de teste primare. Printre noile cazuri înregistrate și trei cazuri de import din: Germania, Ucraina și România. 

В центре вакцинации против COVID-19 в Иерусалиме - Sputnik Moldova
Vaccinul poate să nu fie eficient împotriva noii mutaţii Covid-19
Bilanțul s-a ridicat la 149 093 de cazuri. 

În data de 9 ianuarie, 21 de cadre medicale au fost confirmate pozitiv. Este vorba despre nouă medici, șapte asistenți medicali și cinci infirmieri. 

Totodată, datele Ministerul Sănătății mai arată că opt bolnavi au fost răpuși de noul virus. Este vorba despre cinci bărbați și trei femei cu vârstele cuprinse între 53 și 84 de ani. Bilanțul deceselor a ajuns la 3 130.

236 de bolnavi sunt în stare extrem de gravă, iar 52 sunt conectați la aparate de ventilare artificială. Totodată, 687 de persoane s-au vindecat. Astfel, bilanțul celor ce s-au tratat de COVID-19 este de 138 103. De asemenea, 4 999 de bolnavi au o formă ușoară a bolii și se vindecă la domiciliu.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0