Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un bărbat a fost omorât la Cahul: Făptașii sunt tată și fiu

© Sputnik / Mihai CarausMașină de poliție
Mașină de poliție - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat de 55 de ani a murit pe patul de spital după ce noaptea trecută a fost snopit în bătaie de doi amici de pahar, tată și fiu, de 69 și, respectiv, 43 de ani. Totul s-a întâmplat în raionul Cahul.

CHIȘINĂU, 8 ian - Sputnik. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Cahul, Cristina Ciobanu, a precizat pentru Sputnik Moldova că noaptea trecută unul dintre suspecții omorului a sunat la 112 și a anunțat că un cunoscut de-al său este fără cunoștință pe stradă.

Cuțit  - Sputnik Moldova
Societate
Omor săvârșit cu cruzime: O tânără a fost înjungiată la Botanica
Ulterior, individul nu a mai răspuns la telefon. Forțele de ordine s-au deplasat la fața locului și au constatat că autorul apelului este de fapt cel care a comis crima. Mai exact, bărbatul de 69 de ani și fiul său de 43 de ani ar fi consumat alcool împreună cu victima de 55 de ani. Între ei s-a iscat o ceartă, iar bănuiții i-ar fi aplicat mai multe lovituri. Dimineața, victima a decedat pe patul de spital.

Oamenii legii precizează că suspecții au negat inițial că între ei și victimă a avut loc o altercație, motivînd că bărbatul a căzut fiind în stare de ebrietate după ce au consumat cu toții băuturi alcoolice la domiciliul agresorilor. Astfel, ei au încercat să inducă în eroare forțele de ordine. Suspecții au fost reținuți și riscă până la 15 ani de pușcărie. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0