Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Un al treilea lockdown în Franța? Ce trebuie să știe moldovenii aflați acolo

© Sputnik / Oxana BobrovitchCoronavirus à Paris
Coronavirus à Paris - Sputnik Moldova
Abonare
Întrebat cu privire la un posibil al treilea lockdown în Franţa, președintele Consiliului științific a spus că nu este exclusă introducerea unor „măsuri mai dure”, care ar putea fi discutate „la mijlocul săptămânii viitoare”.

CHIȘINĂU, 8 ian – Sputnik. Profesorul Jean-François Delfraissy, președintele Consiliului științific din Franţa, care consiliază guvernul privind epidemia de coronavirus, s-a referit, la postul France 2, la „cifra îngrijorătoare” de 25.000 de cazuri de Covid-19 confirmate pe 6 ianuarie. Delfraissy a specificat că ar putea fi discutate „măsuri mai dure”, potrivit Sputnik France.

„La jumătatea săptămânii viitoare, ar putea fi momentul să discutăm măsuri mai dure pentru a împiedica extinderea epidemiei”, a declarat oficialul pentru France 2, după ce a fost întrebat despre un posibil nou lockdown.

​Potrivit lui Jean-François Delfraissy, mutaţia britanică a coronavirusului trezeşte temerile privind noi focare de contaminare.

Acesta a mai spus că „nu știm încă dacă (vaccinurile) vor funcționa în cazul acestei mutaţii din Marea Britanie. Este posibil [să funcţioneze], încă nu știm sigur”, a adăugat Delfraissy.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0