Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Consumul exagerat de alcool provoacă tragedii: Cele mai șocante cazuri

© Sputnik / Алексей Куденко / Accesați arhiva multimediaBeție
Beție - Sputnik Moldova
Abonare
Se pare că tragediile provocate la beție s-au ținut lanț noaptea trecută. Un bărbat în vârstă de 30 de ani a decedat după ce a fost înjunghiat cu un cuțit de către amicul său de pahar.

CHIȘINĂU, 8 ian - Sputnik. Încă un omor a avut loc la beție noaptea trecută în Capitală. Un bărbat în vârstă de 30 de ani a decedat după ce a fost înjunghiat cu un cuțit de către amicul său de pahar, în vârstă de 57 de ani. 

Cuțit  - Sputnik Moldova
Societate
Omor săvârșit cu cruzime: O tânără a fost înjungiată la Botanica
Totul s-a întâmplat într-un apartament de pe strada Trandafirilor din sectorul Botanica. Potrivit ofițerului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, victima și bănuitul au băut alcool împreună, iar la un moment dat între ei s-a iscat o ceartă. Ulterior, suspectul i-a aplicat victimei o lovitură cu un cuțit, în urma căreia a survenit decesul. 

Cadavrul a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală, iar oamenii legii au inițiat o cauza penală pentru omor. Suspectul a fost retinut pentru 72 de ore. 

O altă tragedie a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 23:20, în loclaitatea Cigîrleni din raionul Ialoveni. Un tânăr de31 de ani a murit după ce a fost ucis în bătaie de către un coleg de pahar, cu un an mai mare decâ t el. Oamenii legii au stabilit că între cei doi, din motive încă necunoscute, s-a iscat un conflict, iar oaspetele, cu un obiect dur, a lovit în cap gazda până când aceasta a murit. Bănuitul este reținut. 

Poliție - Sputnik Moldova
Societate
Crimă odioasă la Comrat: Și-a înjunghiat propria mamă
Un alt caz șocan a avut loc în comuna Băcioi, suburbia Chișinăului. Un bărbat de 39 de ani a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat cu un cuțit de către tatăl său.

Polițiștii au stabilit că cei doi consumase băuturi alcoolice împreună. În acest caz a fost inițiat un proces penal pentru violență în familie.

Reprezentanții Inspectoratului Național de Securitate Publică au organizat marți un briefing de presă în care au anticipat că în perioada Crăciunului vor crește numărul tragediilor produse la beție.  

”Violența domestică este un subiect bolnăvicios, iar abuzul de alcool duce la astfel de cazuri. În condițiile în care localurile sunt închise, toți vor da petreceri la domiciliu și prognozăm că aceste cazuri de violență domestică vor crește. Îndemnăm să apelați 112 și să solicitați ajutorul poliției”, a declarat Oleg Rusu, inspector INSP.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0