Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A chemat salavatorii ca să-i scoată inelul de logodnă de pe deget

© Sputnik / Cătălina CerneiInel de logodnă
Inel de logodnă - Sputnik Moldova
Abonare
O vânzătoare dintr-un magazin din Capitală a fost nevoită să solicite intervenția salvatorilor după ce i s-a blocat inelul de logodnă pe mână. Din această cauză, tânăra s-a pomenit cu degetul umflat.

CHIȘINĂU, 8 ian - Sputnik. Salvatorii intervin nu doar la incendii și uși blocate, dar și în unele situații de-a dreptul șocante. De exemplu, recent, o tânără de 27 de ani, vânzătoare într-un magazin de pe strada Lev Tolstoi din Capitală a fost nevoită să solicite ajutor după ce inelul de logodnă i s-a blocat pe deget. 

доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Societate
Tragic: Un bărbat și-a găsit concubina strangulată
"Tânăra și-a pus inelul pe deget dimineața. Din cauza că acesta era mic, degetul a început să se umfle. Fata a încercat să-l scoată singură, dar pentru că nu a reușit a sunat după ajutor. Salvatorii au fost nevoiți să taie inelul ca să-l poată scoate de pe deget", a precizat Liliana Pușcașu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General pentru Situții de Urgență. 

Iar salvatorul care a intervenit la solicitare, Dmitri Polscin, a scris pe pagina sa de Facebook că colegii săi nu mai sunt surprinși de incendiile zilnice, accidente și alte situații de urgență, dar acest caz a fost unul chiar deosebit. În context, el a venit și cu un sfat pentru bărbați.

"Tipul i-a dăruit iubitei inel de logodnă, dar nu a ghicit mărimea. Fata, bineînțeles, a fost o luptătoare și a suferit durerea cu un zâmbet: Respect! Fraților, dați inele pe masură, este mult mai ușor de pus pe deget unul mai mare, decât unul mic și care să fie ulterior scos cu ajutorul salvatorilor", a declarat Dmitri Polscin. 

Doar în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au întervenit în 26 de situații de risc. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0