Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Video: Maia Sandu – mesaj de felicitare cu prilejul Nașterii Domnului

© Photo : Miroslav RotariЦеремония инаугурации президента Майи Санду
Церемония инаугурации президента Майи Санду  - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Maia Sandu a publicat pe Facebook un mesaj de felicitare cu prilejul sărbătorii Nașterii Domnului Iisus Hristos.

CHIȘINĂU, 7 ian – Sputnik. Președintele Maia Sandu a publicat pe 7 ianuarie un mesaj cu ocazia Nașterii Domnului, inclusiv în variantă video, adresându-li-se destinatarilor cu formula „dragi prieteni”.

„Să întâlnim provocările cu curaj, oportunitățile cu hărnicie, iar darurile Domnului cu evlavie și recunoștință”, a îndemnat Maia Sandu.

„Dragi prieteni, mulți dintre noi sărbătoresc în această zi Crăciunul, nașterea Domnului, o sărbătoare a comunității, o sărbătoare a familiei.

Speranțele noastre toate sunt ca în noul an să depășim problemele, să ieșim din criză mai motivați, mai puternici, mai curați și să ne realizăm visele, așa cum ne dorim. Să întâlnim provocările cu curaj, oportunitățile cu hărnicie, iar darurile Domnului cu evlavie și recunoștință”, a scris Maia Sandu.

Președintele își încheie mesajul de felicitare cu urarea „Sărbători fericite!”. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0