Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Viorica Dumbrăveanu, noul consilier în cabinetul Zinaidei Greceanîi

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaViorica Dumbrăveanu
Viorica Dumbrăveanu - Sputnik Moldova
Abonare
Fostul ministru al Sănătății Viorica Dumbrăveanu va fi noul consilier în cabinetul președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi.

CHIȘINĂU, 6 ian - Sputnik. Viorica Dumbrăveanu a fost angajată în cabinetul președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de purtătorul de cuvânt al Parlamentului, Liliana Anghel.

Viorica Dumbrăveanu - Sputnik Moldova
Societate
Vești bune de la Dumbrăveanu în privința situației pandemice
La finalul mandatului său de ministru al Sănătății, Viorica Dumbrăveanu a vorbit despre regretele cu care a plecat din funcție. 

”Din cauza pandemiei, poate nu tot potențialul a fost valorificat, nu toate domeniile au beneficiat de dezvoltare. Dacă e să vorbim de regretele umane: este vorba despre pierderile omenești, amprente care vor rămâne pe tot parcursul vieții. Mai este un regret: sunt acele critici neconstructive, atacuri la adresa sistemului, la colegi și la persoana mea. Pandemia este un război și aici nu trebuia să se lupte om cu om, era un singur dușman - virusul. Dacă toți își direcționau au profesionalismul pentru combaterea pandemiei, probabil ieșeam cu demnitate”, a declarat Viorica Dumbrăveanu. 

Ion Chicu a anunțat demisia echipei sale guvernamentale în data de 23 decembrie și a spus că nu va exercita interimatul funcției după 31 decembrie. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

 

Fluxul de știri
0