Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Trump, mesaj surprinzător de ultimă oră

© REUTERS / JIM BOURGДональд Трамп
Дональд Трамп - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Donald Trump a transmis un mesaj-îndemn protestatarilor care au ocupat clădirea Capitoliului – surprinde din nou!

CHIȘINĂU, 6 ian – Sputnik. Acum puțin timp, președintele Donald Trump a transmis un mesaj protestatarilor care au ocupat Capitoliul.

Spre surprinderea generală, Donald Trump NU a recunoscut înfrângerea, ci a recunoscut că insurgenții au dreptare să fie afectați de furtul alegerilor!

”Știu că sunteți râniți, am avut alegeri care au fost furate, dar trebui să mergeți acum acasă, nu vreau să fie nimeni rănit”, a spus Donald Trump.

Președintele a cerut americanilor să fie pace – și a folosit cuvinte de afecțiune pentru cei care au protestat azi în numele său.

”Trebuie să avem pace, trebuie să avem ordine și lege, trebuie să respectăm polițiștii. Nu vrem ca nimeni să fie rănit”, spune Trump.

Președintele american a subliniat că ”E o perioade foarte tulbure, nu a mai existat o astfel de perioadă, în care să fie furat de la noi, de la țară”.

”Au fost alegeri fraudate, dar nu putem să le facem jocul. Trebuie să fie pace. Mergeți acasă. Vă iubim! Sunteți foarte speciali! Ați văzut cum sunt tratați alții, știu cum este, dar mergeți acasă!”, a spus Donald Trump.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0