Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

L-au bătut până la moarte: Unul dintre suspecți este dat în căutare

© Sputnik / Mihai CarausPoliție
Poliție - Sputnik Moldova
Abonare
L-ar fi omorât pe un consătean, apoi își căuta alibi pentru a scăpa basma curată. Oamenii legii au reținut un suspect pentru un omor din Dondușeni. Bănuitul a vrut să fugă din Republica Moldova. 

CHIȘINĂU 5 ian - Sputnik. În data de 19 decembrie 2020, un bărbat a fost găsit mort în propria locuință. Potrivit poliției, victima în vârstă de 33 de ani avea semne de moarte violentă. În urma investigațiilor, unul dintre suspecți, în vârstă de 29 de ani, a fost reținut.

Girofarul mașinei de poliție - Sputnik Moldova
Societate
Revoltător: Pieton, ucis în prima zi a anului - Șoferul a fugit

Oamenii legii au stabilit că în data de 19 decembrie, când a fost săvârșit omorul, doi bărbați au stat la masă și au consumat băuturi alcoolice. Aceștia și-au amintit despre niște conflicte din trecut cu victima și au mers la bărbat acasă. Suspecții l-au bătut până acesta nu a mai dat semne de viață. Potrivit poliției, după ce au săvârșit crima, cei doi s-au ascuns timp de câteva zile. Bănuitul, care a fost reținut, a vrut să ajungă la Chișinău și să-și asigure alibi, iar apoi să părăsească țara. Planurile i-au fost însă date peste cap. Ofițerii l-au reținut imediat ce a ajuns în Chișinău. 

Cel de-al doilea suspect a fost anunțat în căutare națională și internațională. În prezent, oamenii legii caută suficiente probe. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă până la 20 de ani de pușcărie. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0