Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Foto - Incendiu la Telecentru: Un bloc de locuit s-a aprins

© Sputnik / Miroslav RotariПожар, ул. Сучевица 34/2
Пожар, ул. Сучевица 34/2 - Sputnik Moldova
Abonare
Pompierii și salvatorii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost alertați în cartierul Telecentru pentru lichidarea unui incendiu.

CHIȘINĂU, 5 ian - Sputnik. Opt autospeciale au intervenit în dimineața de 5 ianuarie la stingerea și licidarea unui incendiu de proporții. Totul s-a întâmplat în cartierul Telecentru al Capitalei, unde un bloc de locuit aflat în construcție a fost cuprins de flăcări.

Potrivit informațiilor prezentate de ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, focul ar fi izbucnit în subsolul clădirii cu 12 etaje, unde s-a aprins material de polipropilenă. Flăcările au cuprins spațiul dintre blocuri către acoperiș.

În urma incendiului nu au fost raportate victime. Blocul de locuit era în construcție și nu a fost dat în exploatare. Focul a fost localizat, iar către 11:30 incendiul a fost lichidat. Potrivit primelor cercetări, arderea a pornit în urma efectuării lucrărilor bituminoase la acoperișul blocului. Cauza finală urmează a fi stabilită.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0