Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Deflagrație, într-un bloc din strada Mihail Kogălniceanu din Capitală

© Photo : Facebook / Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAIВзрыв в жилом домепо ул. Когэлничану в Кишиневе
Взрыв в жилом домепо ул. Когэлничану  в Кишиневе - Sputnik Moldova
Abonare
În dimineața zilei de 4 ianuarie 2021, angajații IGSU au fost solicitați pentru a interveni în urma unei deflagrații produse într-un bloc de pe strada Mihail Kogălniceanu nr.44 din Capitală.

CHIȘINĂU, 4 ian — Sputnik. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 11:08. La fața locului au intervenit două echipaje de pompieri. Ajunși, angajații IGSU au stabilit că la etajul doi a unui bloc de locuit, într-un apartament, s-a produs o explozie.

În urma deflagrației un bărbat în vârstă de 36 de ani a primit arsuri pe față, mâini și circa 23% a suprafeței corpului, fiind preluat la spital de un echipaj medical.

Salvatorii au efectuat lucrări de demontare pentru a verifica dacă nu mai sunt persoane sinistrate. În urma exploziei nu au fost raportate alte victime.

Deflagrația a deteriorat apartamentul unde s-a produs, dar și alte două locuințe. Potrivit primelor investigații, deflagrația a avut loc după ce bărbatul în vârstă de 36 de ani ar fi conectat aragazul. Circumstanțele cazului și prejudiciile urmează a fi stabilite.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0