Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

DOC: Încă o organizație raională a PDM a părăsit formațiunea

© Sputnik / Rodion ProcaЗаседание парламента РМ – вотум недоверия правительству Санду / Ședința Parlamentului RM – Moțiunea de cenzură
Заседание парламента РМ – вотум недоверия правительству Санду / Ședința Parlamentului RM – Moțiunea de cenzură - Sputnik Moldova
Abonare
Membrii organizației teritoriale din Taraclia au luat în unanimitate decizia de a renunța la carnetele de membru de partid, făcând o declarație comună.

CHIȘINĂU, 4 ian – Sputnik. Toți membrii organizației teritoriale Taraclia a Partidului Democrat din Moldova și-au anunțat retragerea din rândurile formațiunii politice. Ei au ieșit în acest sens cu o declarație comună. Ei și-au explicat decizia prin dezacordul față de politica urmată de actuala conducere a Partidului Democrat „în persoana domnului Pavel Filip și a anturajului său”.

„Democrația internă a partidului este doar declarativă, iar PDM a degradat până la nivelul incapacității de a ne reprezenta și de a rezolva problemele oamenilor”, au explicat ei.

În declarație se mai spune că acțiunile și comportamentul conducerii au dus la o divizare a partidului și la ignorarea obligațiilor asumate în fața alegătorilor.

„PDM s-a transformat într-un partid slab și incompetent”, au subliniat ei.

Lista celor care și-au anunțat demisia din partid include președintele și vicepreședinții organizației raionale, membrii biroului partidului, consiliului, șefii organizațiilor primare, primarii, consilierii raionului și consilierii locali aleși pe listele PDM.

Cei care s-au retras din PDM au promis că vor continua să lucreze în beneficiul locuitorilor din zonă.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0