Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Îngrozitor: A accidentat mortal o tânără și a fugit de la fața locului

© Sputnik / Anatolii KiriakСкорая помощь
Скорая помощь - Sputnik Moldova
Abonare
Un accident teribil s-a produs dimineață în orașul Căușeni. O tânără de 18 ani a fost lovită mortal de un automobil, iar șoferul a fugit de la fața locului.

CHIȘINĂU, 3 ian- Sputnik. Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Căușeni, Olesea Gherman, a declarat pentru Sputnik Moldova că accidentul s-a produs dimineaţă, în jurul orei 7:00, pe strada Tighina din Căușeni. 

Acces interzis - Politia - Sputnik Moldova
Societate
Foto: Cadavrul unui bărbat a fost găsit pe un drum din Hâncești
Poliţiştii au fost alertaţi de un alt conducător auto, care a observat tânăra pe marginea drumului într-o baltă de sânge. El a chemat ambulanţa, dar medicii nu au putut decât să constate decesul. Forțele de ordine au stabilit că victima în vârstă de 18 ani era locuitoare a satului Popeasca din raionul Ștefan Vodă.

"Pietonul traversa drumul pe pasajul pietonal semnalizat prin indicatoare. Șoferul a ignorat prevederile punctului 45 al Regulamentului Circulaţiei Rutiere şi ca rezultat a tamponat pietonul", a declarat Olesea Gherman.

În urma impactului, fata a decedat, iar șoferul a fugit de la fața locului. Totuși, oamenii legii au reușit să-l identifice pe făptaș. Este vorba despre un bărbat de 59 de ani din Chișinău, care conducea un camion. Conducătorul auto nu era băut și avea permis de conducere. Acum bărbatul este cercetat penal pentru ucidere din culpă şi fuga de la locul accidentului.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0