Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tragic: Un bătrân de 93 de ani a ars de viu în propria casă

Abonare
Un incendiu puternic a izbucnit într-o casă din Capitală, iar un bătrân de 93 de ani a fost găsit carbonizat.

CHIȘINĂU 3 ian - Sputnik. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, un incendiu puternic s-a produs într-o casa de locuit situată pe strada Sfânta Vineri din municipiul Chișinău. 

IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, Romania - Sputnik Moldova
VIDEO - O mașină a luat foc pe o stradă din Chișinău
”La fața locului a fost îndreptat un echipaj de salvatori, care, ajunși la destinație, au stabilit că ard bunurile materiale în interiorul unei case cu suprafața de 50 metri pătrați. În procesul de intervenție, pompierii au găsit cadavrul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 93 de ani”, precizează reprezentanții IGSU.

În urma investigațiilor preliminate efectuate la fața locului, pompierii au stabilit că cel mai probabil incendiul a izbucnit de la o sobă defectă. Circumstanțele cazului urmează să fie stabilite de către specialiști. Potrivit informațiilor, în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 25 de situații de risc.

Datele Inspectoratului General pentru Situații de Urgență arată că pe parcursul anului 2020 s-au produs 1 667 de incendii, în creștere cu 9% față de 2019. Din cauza flăcărilor, 99 de moldoveni au decedat, majoritatea sunt bărbați, dar sunt și patru copii, iar 32 de oameni s-au ales cu arsuri. Cele mai multe persoane au decedat din cauza flăcărilor produse în case particulare - 61, iar 8 victime au fost depistate în apartamente. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0