Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Video: Revenire de senzație pentru Bayern în meciul cu Mainz

© AFP 2024 / ANDREAS GEBERTBayern - Mainz
Bayern - Mainz  - Sputnik Moldova
Abonare
Bayern s-a impus cu 5-2 în meciul cu Mainz, în primul joc al bavarezilor în 2021. La pauză, oaspeții au condus cu un incredibil 2-0, dar elevii lui Hans Flick au revenit în stil de mare echipă.

CHIȘINĂU, 3 ian – Sputnik. Bayern părea să aibă o misiune ușoară în fața unei formații împotriva căreia a marcat cel puțin două goluri în fiecare din cele 17 întâlniri anterioare.

Lionel Messi - Sputnik Moldova
Sport
Messi a dezvăluit echipa la care vrea să joace din 2022!

După golurile lui Burkardt și Hack, Bayern și-a revenit în partea a doua. La pauză, Sule și Goretzka i-au luat locul lui Boateng șu Pavard.

Kimmich, Sane, Sule și Lewandowski (dublă) au punctat de 5 ori. Atacantul polonez a ajuns la 19 goluri în 14 partide și e golgheterul autoritar al campionatului Germaniei.

Bayern rămâne lider în Bundesliga, cu două puncte peste Leipzig. Marea rivală, Borussia Dortmund s-a impus și ea în runda a 14-a, 2-0 cu Wolfsburg. Jadon Sancho a marcat primul său gol din sezon și a reușit și un assist pentru Manuel Akanji.

În La Liga, Atletico Madrid a revenit pe prima poziție, după 2-1 cu Alaves. Fostul atacant al Barcelonei, Luis Suarez a înscris golul victoriei în ultimul minut și a ajuns golgheterul campionatului, cu 9 reușite.

Se menține lider și AC Milan în Serie A. ”Rossonerii” au dispus cu 2-0 de Benevento, pentru care moldoveanul Artur Ioniță a jucat tot meciul. În minutul 33, arbitrul Fabrizio Pasqua l-a eliminat pe Sandro Tonali după un fault grosolan asupra lui Ioniță. Scorul era 1-0 după reușita lui Kessie din penalty. În partea a doua, Leao a dublat avantajul. Ioniță a avut o șansă mare de a înscrie golul de onoare, dar șutul său a fost deviat în corner.

AC Milan are un avans de un punct față de Inter. În următoarea etapă, echipa antrenată de Stefano Pioli va găzdui campioana în exercițiu, Juventus.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0