Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Alimente potrivite pentru a avea un ten sănătos

© Sputnik / OsmatescoLuminița Suveică
Luminița Suveică - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul emisiunii "ATITUDINI", doctorul în medicină Luminița Suveică a vorbit despre cele mai importante alimente care au un impact benefic asupra tenului.
Alimente potrivite pentru a avea un ten sănătos

Fiecare persoană își dorește să aibă un ten perfect sănătos. În special femeile sunt preocupate de aspetctul lor exterior. Potrivit doctorului în medicină Luminița Suveică, există câteva alimente pe care este important să le consumați, dacă vă doriți să arătați mereu bine.

"În primul rând este vorba despre vitamina E ce se conține în pește, produse de mare. De asemenea, alunele, semințele de susan și nucile sunt foarte importante pentru un ten sănătos. Nu ezitați să le consumați cât mai frecvent și chiar să le adăugați în salate", a precizat ea.

Deși alimentația joacă un rol primordial, este improtant ca oamenii să adoptate și un mod sănătos de viață, să evite stresul și să păstreze un echilibru psiho-emoțional.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0