Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Video: Oleg Reabciuk a semnat cu Olympiakos Pireu

© Photo : Olympiacos Football ClubOleg Reabciuk a semnat cu Olympiakos Pireu
Oleg Reabciuk a semnat cu Olympiakos Pireu - Sputnik Moldova
Abonare
Transfer de răsunet pentru fotbalul moldovenesc! Fundașul de 22 de ani Oleg Reabciuk a semnat pentru 4,5 ani cu multipla campioană a Greciei Olympiakos Pireu.

CHIȘINĂU, 2 ian – Sputnik. Reabciuk s-a remarcat în tricoul echipei naționale în meciurile cu Grecia, în care a obținut un penalty. În 2020 a fost un jucător important și la echipa de club, Pacos de Ferreira, pentru care a reușit două goluri superbe în campionatul Portugaliei. Oleg a înscris în poarta echipelor Benfica și Santa Clara.

Lionel Messi - Sputnik Moldova
Sport
Messi a dezvăluit echipa la care vrea să joace din 2022!

”Le mulțumesc celor de la Pacos pentru felul cum m-au tratat. Acum sunt bucuros pentru o nouă provocare în cariera mea. Voi face tot posibilul să scriu istorie alături de Olympiakos”, a scris pe pagina sa de Instagram Oleg Reabciuk.

Fundașul născut la Ialoveni va putea evolua în luna februarie în șaisprezecimile Ligii Europa împotriva lui PSV Eindhoven. Oleg are șanse să devină campion al Greciei, Olympiakos având un avans de trei puncte față de Aris după 12 etape disputate. La vârsta de 4 ani, Oleg s-a mutat cu traiul în Portugalia împreună cu familia și a mai trecut pe la o altă echipă titrată din Europa – FC Porto.

Olympiakos este cea mai titrată echipă din Grecia, cu 45 de titluri și 28 de Cupe câștigate. În 1999, echipa din Pireu a ajuns până în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

La Olympiakos, Oleg Reabciuk a fost dorit de antrenorul portughez Pedro Martins. Jucătorul naționalei Moldovei va avea colegi celebri, precum francezii Mathieu Valbuena și Yann M`Vila sau brazilianul Rafinha.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0