Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Troleibuzele vor circula diferit în ziua de Crăciun și nu doar

© Photo : Facebook / Iv Ceban Troleibuze
Troleibuze - Sputnik Moldova
Abonare
Troleibuzele din Capitală vor avea un program de activitate diferit în zilele de 7, 8, 9 și 10 ianuarie. Despre aceasta anunță reprezentanții Regiei Transport Electric Chișinău.

CHIȘINĂU 2 ian - Sputnik. În ziua de Crăciun, dar și pe parcursul următoarelor trei zile, troleibuzele vor avea un orar diferit.

Битва елок Кишинев - Sputnik Moldova
Cei mai frumoși Pomi de Crăciun din Capitală
Astfel, dacă în zilele obișnuite circulă circa 320 de unități de transport, în intervalul de timp menționat pe străzi vor ieși doar 215 troleibuze. Și timpul de așteptare a transportului va fi mai mare. Troleibuzele au acest orar și în zilele de 2 și 3 ianuarie. 

Trebuie de menționat că transportul public are program diferit în zilele de weekend din cauza pandemiei de COVID-19. Măsurile sunt luate pentru a reduce riscul infectării cu coronavirus. În continuare angajații sunt echipați corespunzător cu salopete, măști, mănuși, viziere sau ochelari de protecție.

În interiorul unităților de transport public, obligatoriu trebuie să fie instalate suficiente recipiente cu dezinfectant pe bază de alcool, așa încât pasagerii să aibă acces la ele.

Municipalitatea a bucurat locuitorii Chișinăului cu troleibuze decorate cu ghirlande. Începând cu 25 decembrie, trei unități de transport de pe liniile 10, 12 și 22 crează o dispoziție de sărbătoare pentru locuitorii și oaspeții Capitalei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0