Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video - Au furat bradul împodobit din curtea blocului și l-au dus acasă

© Sputnik / Mihai CarausНовогодняя елка
Новогодняя елка - Sputnik Moldova
Abonare
În orașul rusesc Ekaterinburg a fost filmat furtul unui brad împodobit din curtea unui cartier rezidențial. De doar 5 minute a fost nevoie pentru a-i găsi pe făptași și a întoarce pomul de Revelion în curtea bradului

CHIȘINĂU, 2 ian — Sputnik. Serviciul de pază al unuia dintre cartierele rezidențiale din Ekaterinburg a avut nevoie de doar câteva minute pentru a descoperi infracțiunea, a găsi făptașii și a restitui bunul furat înapoi, relatează RIA Novosti.

În ajunul Anului Nou, doi tineri au decis să fure bradul decorat din curtea blocului și să-l ducă acasă. Momentul furtului, precum și întreaga cale parcursă de hoți către apartament, a fost înregistrată de camerele de supraveghere.

Informațiile despre incident au fost furnizate de compania de administrare a casei, în curtea căreia s-a întâmplat totul.

Împreună cu personalul de securitate, tinerii au întors la loc bradul cu toate jucăriile de Anul Nou, scrie agenția.

Compania de administrare a editat imaginile de pe camerele de supraveghere, a adăugat muzică și text și le-a postat pe rețelele de socializare.

Videoclipul a câștigat rapid popularitate în rândul utilizatorilor, iar infractorii au fost porecliti „the Grinch”, în cinstea personajului de basm care a furat Crăciunul.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0