Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Accident într-o intersecție din centrul Capitalei: Cine este vinovatul

Abonare
Chiar dacă în această perioadă numărul mașinilor pe străzile Chișinăului este mai mic în comparație cu zilele obișnuite, neatenția șoferilor duce la producerea accidentelor. Două mașini s-au ciocnit astăzi chiar într-o intersecție din centrul Capitalei.

CHIȘINĂU 2 ian - Sputnik. Accidentul s-a produs la intersecția Bulevardului Ștefan Cel Mare și Sfânt și strada Ismail. Ofițerul de presă al Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati, a precizat pentru Sputnik Moldova că o mașină Chevrolet, la volanul căreia se afla o șoferiță de 36 de ani s-a ciocnit cu un Mercedes, condus de un bărbat de 50 de ani.

Inspectoratul Național de Patrulare - Sputnik Moldova
Societate
Foto: Accident cumplit în nordul Moldovei - sunt decedați
”Din fericire, în urma impactului, nicio persoană nu a avut de suferit și doar mașinile au fost avariate. Poliția a inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Șoferul vinovat riscă 1500 de lei amendă și șase puncte de penalizare”, a declarat Natalia Stati. 

Pe parcursul anului trecut, pe drumurile din țară s-au produs 1811 accidente rutiere, în care 220 de oameni au murit, iar 2061 s-au ales cu traumatisme. Din cele 1811 accidente, 178 au avut loc din cauza neacordării priorității altor autovehicule. Acestea s-au soldat cu 6 morți și 223 de traumatizați. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0