Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Urătura medicilor din prima linie: Cum și-au felicitat colegii

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Deși e pandemie, iar medicii sunt suprasolicitați în această perioadă, ei nu-și pierd optimismul și încearcă să aducă feeria sărbătorilor de iarnă și la locul de muncă. Câțiva eroi din prima linie și-au felicitat colegii cu o urătură compusă chiar de ei.

CHIȘINĂU 1 ian - Sputnik. Mai mulți angajați ai Spitalului Clinic Republican (SCR) și-au felicitat colegii cu o urătură mai puțin obișnuită. Medicii au vrut să mai uite de povara zilnică de la muncă și au decis să creeze o atmosferă de sărbătoare în spital, în pofida situației epidemice din țară. Doctorii din departamentul COVID-19 al SCR au scris o urătură pentru toți lucrătorii medicali care zi și noapte luptă pentru viețile oamenilor. 

Medicii din prima linie au făcut haz pe seama noului virus și au descris cum luptă ei cu dușmanul invizibil. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0