Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Real Madrid și Liverpool încheie anul cum nu și-au dorit

© AFP 2024 / JOSE JORDANElche - Real Madrid
Elche - Real Madrid - Sputnik Moldova
Abonare
Două dintre cele mai bune echipe din Europa la ora actuală, Real Madrid și FC Liverpool, s-au mulțumit doar cu o remiză în ultimul lor meci în 2020, susținute în La Liga, respectiv Premier League.

CHIȘINĂU, 31 dec – Sputnik. Real Madrid s-a împiedicat pe terenul nou-promovatei Elche. A terminat la egalitate, scor 1-1 și a încheiat anul pe locul 2, la două puncte în spatele liderului Atletico Madrid.

Гимнастка Дина Аверина во время выступления на международном онлайн-турнире по художественной гимнастике - Sputnik Moldova
Cele mai expresive imagini din lumea sportului, surprinse de Sputnik în 2020
Real a deschis scorul în minutul 20, după ce mingea trimisă în transversală de Asensio a fost împinsă în poartă de Modric, cu capul.

În debutul reprizei secunde, Elche a primit penalty, iar Fidel a egalat de la punctul cu var. A urmat apoi un asalt al madrilenilor, dar portarul lui Elche, Badia, a parat miraculos șuturile lui Lucas Vasquez, Carvajal și Ramos.

În prelungiri, Elche putea să dea lovitura, dar portarul, Courtois, aflat la meciul 100 pentru madrileni, a intervenit excelent la lovitura liberă executată de Verdu. Nou-promovata a întrerupt o serie de 8 înfrângeri consecutive în fața celor de la Real, însă rămâne cu o singură victorie, 6 remize și 3 înfrângeri în acest sezon și e pe locul 15 în La Liga.

Atletico Madrid are cu 2 puncte mai mult ca Real Madrid, dar și cu 2 meciuri mai puțin disputate. Echipa lui Diego Simeone emite pretenții serioase la câștigarea titlului, având 11 victorii în 14 partide. Un nou succes a fost obținut cu Getafe, scor 1-0. Luis Suarez a marcat în duelul cu Getafe al optulea gol în 11 partide. Uruguayanul a egalat recordul lui Radamel Falcao, pentru cel mai bun debut al unui fotbalist de la Atletico Madrid în La Liga.

Liverpool s-a mulțumit doar cu o remiză, scor 0-0, pe terenul lui Newcastle. Vedeta Salah a ratat cea mai mare șansă de gol a ”cormoranilor” în prima repriză. Liderul Liverpool are deja doar 3 puncte avans față de Manchester United, care are un meci în minus.

Un alt meci, Tottenham - Fulham, a fost amânat, din cauza focarului de Covid-19 de la echipa lui Jose Mourinho.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0