Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Primele acțiuni pe care le va întreprinde premierul interimar

© Sputnik / Miroslav RotariAureliu Ciocoi Ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene
Aureliu Ciocoi Ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene - Sputnik Moldova
Abonare
Cu câteva ore înainte de a intra în noul an, premierul interimar al Republicii Moldova, Aureliu Ciocoi, a venit cu un prim mesaj către cetățeni din această calitate.

CHIȘINĂU, 31 dec - Sputnik. În mesajul său, premierul interimar afirmă că țara se află într-o situație dificilă.  

“Republica Moldova trece printr-o perioada dificilă, cu mai multe crize care se suprapun. Înțeleg complexitatea situației și nevoia ca țara să fie guvernată eficient indiferent de situația politică”, scrie premierul interimar.

El a explicat de ce a acceptat propunerea Maiei Sandu de a ocupa funcția de premier interimar.

“În acest sens, chiar dacă mai sunt în autoizolare la domiciliu, am acceptat propunerea doamnei președinte Maia Sandu de a exercita interimatul funcției de prim-ministru al Republicii Moldova.

Vă asigur, că voi face totul ca Guvernul Republicii Moldova să funcționeze bine în interesul cetățenilor Republicii Moldova”, a declarat Ciocoi.

Totodată el a anunțat că în scurt timp va informa opinia publică despre acțiunile imediate care vor fi întreprinse de către premierul interimar.

Și le-a urat tuturor: La mulți ani cât mai sănătoși!

Fluxul de știri
0