Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Greceanîi a venit cu un mesaj de felicitare: Ce le-a urat cetățenilor

© Photo : Facebook / Zinaida GreceanîiZinaida Greceanîi
Zinaida Greceanîi - Sputnik Moldova
Abonare
Anul 2021 să fie plin de noutăți bune, de evenimente frumoase și emoții pozitive. Asta le-a urat cetățenilor președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, în mesajul de felicitare cu ocazia sărbătorilor de iarnă. 

CHIȘINĂU 31 dec - Sputnik. Șeful Legislativului a felicitat cetățenii cu Revelionul și a îndemnat oamenii să întâmpine noul an cu încredere și optimism. 

Vladimir Putin  - Sputnik Moldova
Politică
Vladimir Putin i-a trimis felicitări de Anul Nou Maiei Sandu
Într-un mesaj publicat pe pagina Parlamentului, Zinaida Greaceanîi a scris că 2020 a fost un an cu multe încercări atât pentru Moldova, cât și pentru întreaga lume. Președintele Parlamentului a îndemnat oamenii săi fie totuși recunoscători acestui an pentru toate cele bune.

„Venirea unui nou an întotdeauna ne unește și ne inspiră, iar împreună reușim să realizăm lucruri frumoase. Așadar, să aveți în preajmă persoane iubite și devotate, prieteni sinceri și fideli, colegi de nădejde și, împreună, să fiți binecuvântați în realizarea năzuințelor”, se arată în mesajul președintelui Parlamentului.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0