Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Live - Premierul Chicu și alți trei miniștri, cu un raport de bilanț

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaPremierul Ion Chicu a avut o întâlnire cu ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan
Premierul Ion Chicu a avut o întâlnire cu ambasadorul SUA, Dereck J. Hogan - Sputnik Moldova
Abonare
Prim-ministrul Republicii Moldova, Ion Chicu, Ministru al Finanțelor, Sergiu Pușcuța, Ministru al Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, și Ministru al Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatîi, susțin o conferință de presă.

CHIȘINĂU, 31 dec – Sputnik. Cei patru susțin această conferință de presă în ultima zi în care ei dețin aceste importante funcții în guvern, dat fiind că au anunțat și au depus cereri de plecare din funcție din 1 ianuarie 2021.

Premierul demisionar Ion Chicu le-a mulțumit jurnaliștilor pentru faptul că în această ultimă zi a anului sunt prezenți la conferința de presă susținută de „echipa care pleacă”.  

Ion Chicu  - Sputnik Moldova
Politică
Ce succes a raportat premierul Ion Chicu și cui i-a mulțumit

„Ceilalți colegi ai noștri care vor rămâne după 1 ianuarie 2021 să asigure interimatul tot vor prezenta informații”, a spus Chicu.

Reamintim că Ion Chicu a anunțat demisia echipei sale guvernamentale pe 23 decembrie și a spus că nu va exercita interimatul funcției după 31 decembrie. Președintele Maia Sandu ar urma să desemneze un premier interimar.

Conferința de presă este susținută de Ion Chicu împreună cu vicepremierul Sergiu Pușcuța, ministrul Finanțelor, Viorica Dumbrăveanu, ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, și Anatol Usatîi, ministrul Economiei şi Infrastructurii.

Ei prezintă informații despre executarea Bugetului pe 2020, despre situația macro-economică și socială din țară.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0