Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cine va rămâne la conducerea Guvernului și a ministerelor

© Sputnik / Mihai CarausConferința Guvernului Chicu
Conferința Guvernului Chicu - Sputnik Moldova
Abonare
Premierul Ion Chicu a anunțat cine va asigura interimatul funcției sale, dar a dat și numele celor trei secretari de stat care vor conduce Ministerul Finanțelor, Economiei și Sănătății.

CHIȘINĂU 31 dec - Sputnik. Ion Chicu a anunțat că viceprim-ministrul Olga Cebotari va asigura interimatul funcției de premier până când președintele Maia Sandu va numi un nou prim-ministru.

Conferința premierului Ion Chicu - Sputnik Moldova
Politică
Ce mesaj a avut Ion Chicu în ultima zi în funcția de premier
Totodată, secretarul de stat Tatiana Ivanicichina va asigura interimatul funcției de ministru la Finanțe, Mihail Lupașcu va veni la șefia Ministerului de Economiei, iar Tatiana Zatîc - la Ministerul Sănătății.

”Ministerele rămân funcționale și rog politicienii să nu-și facă iluzii. În ministere lucreze specialiști, pe ei se ține țara, conducători ca noi vin și se duc. De asta totul va fi funcțional”, a declarat Ion Chicu. 

Ion Chicu a anunțat demisia echipei sale guvernamentale în data de 23 decembrie și a spus că nu va exercita interimatul funcției după 31 decembrie. Președintele Maia Sandu ar urma să desemneze un premier interimar, adică pe 1 ianuarie 2021.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

 

Fluxul de știri
0