Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Împușcați din pistoale în plină stradă - Iată ce s-a întâmplat la Ciocana

Abonare
Doi tineri au ajuns la spital, după ce au fost împușcați în picior de către alți doi bărbați. Cazul a avut loc în seara de marți, după ce între cei patru s-a iscat un conflict. Oamenii legii îi caută acum pe suspecți.

CHIȘINĂU 30 dec - Sputnik. Poliția anunță că doi tineri au fost împușcați marți seara, pe strada Igor Vieru din sectorul Ciocana al Capitalei. Tinerii de 21 și 27 de ani s-au ales cu câteva plăgi în picior și au fost transportați la spital. 

Închisoare - Sputnik Moldova
Societate
Focuri de armă la Penitenciarul "Pruncul": Un deținut a încercat să evadeze
Potrivit oamenilor legii, Serviciul 112 a fost alertat în jurul orei 19:00. Ajunși la fața locului, ofițerii au stabilit că victimele sunt originare din raioanele Telenești și Drochia.

Între victime și suspecți a iscat o ceartă, iar doi dintre ei au scos arma și au început să tragă. Cele două victime au fost transportate de urgență la spital, unde au primit îngrijiri medicale. Potrivit poliției, tinerii împușcați sunt înafara oricărui pericol și au fost deja externați din spital.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal pentru huliganism. Ofițerii încearcă acum să identifice cei doi suspecți și locul unde aceștia se află. dacă vor fi găsiți vinovați, ei riscă până la șapte ani de pușcărie. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0