Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dodon spune când Rusia ar putea oferi Moldovei vaccinul Sputnik V

© Sputnik / AFK Sistema / Accesați arhiva multimediaDoses de vaccin
Doses de vaccin  - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul PSRM Igor Dodon a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că Rusia este gata să pună la dispoziția Moldovei vaccinul împotriva COVID-19.

CHIȘINĂU, 30 dec - Sputnik. Fostul șef de stat susține că Moldova ar putea primi în viitorul apropiat vaccinul Sputnik V, elaborat de Rusia.

„Noi am putea primi în timpul apropiat acele vaccinuri, dar trebuie să le acceptăm noi. De exemplu, în Transnistria 30 de mii de doze vor fi primite în următoarele câteva săptămâni. Eu sper foarte mult că și în Chișinău vom primi 30-100-150 de mii de doze în timpul cel mai apropiat. Partea rusă este gata să le pună la dispoziție”, a declarat liderul socialiștilor. 

Fostul președinte susține că are încredere în vaccinul rusesc împotriva coronavirusului. 

Производство вакцины Спутник V в Институте эпидемиологии и микробиологии имени Н. Ф. Гамалеи - Sputnik Moldova
În Argentina a aterizat un avion cu vaccinul Sputnik V

„Aceste vaccinuri occidentale, pe care le-au făcut repede numai ca să demonstreze că nu rușii sunt primii, nu vreau să critic, să se pronunțe specialiștii, dar eu chiar dacă am să mă vaccinez - doar cu vaccinul rusesc”, a remarcat Igor Dodon.

Astăzi s-a aflat că Transnistria se pregătește să înceapă campania de imunizare împotriva COVID-19 folosind vaccinul rus. Despre înțelegerile privind livrarea lui a vorbit liderul de la Tiraspol Vadim Krasnoselki. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0