Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

COVID-19: Numărul îmbolnăvirilor continuă să crească

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 continuă să crească. Peste 900 de cazuri s-au înregistrat astăzi, anunță Ministerul Sănătății.

CHIȘINĂU, 29 dec – Sputnik. Ministerul Sănătății anunță că 927 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. În total, au fost făcute 3 416 de teste, dintre care primar - 2 879. Astfel, bilanțul persoanelor infectate a ajuns la 142 851. 

Один день ученика в пандемии - Sputnik Moldova
Societate
Cazurile de COVID în Chișinău: Vești bune de la Primărie
49 de lucrători medicali au fost testați pozitiv cu COVID-19. În prezent, 193 de pacienți se află în stare gravă, dintre care 36 sunt conectați la aparate de respirație asistată. 

În același timp, 688 de oameni au fost tratați de coronavirus. De la începutul pandemiei, 128 501 pacienți s-au vindecat de COVID-19. În total, 7 107 persoane urmează tratament la domiciliu cu forme ușoare de coronavirus, iar 34 173 sunt sub supraveghere la domiciliu.  

Din păcate, s-au înregistrat și noi decese. Ministerul Sănătății informează că astăzi au murit 25 de persoane din cauza complicațiilor provocate de COVID-19. În total, de la începutul pandemiei și-au pierdut viața 2 934 de moldoveni. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0