Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Premieră muzicală: Piesa ce-ți răscolește sufletul - audio

© Sputnik / OsmatescoNata Boboc
Nata Boboc - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Premieră la Sputnik Matinal! Un duet deseobit cu o premieră inedită pe piaţa muzicală a Republicii Moldova.
Premieră muzicală: Piesa ce-ți răscolește sufletul - audio

Primul cântec lansat în comun a interpreților Anatol Mârzenco şi Nata Boboc a fost difuzat în premieră în cadrul emisiunii "Sputnik Matinal". Piesa muzicală ce poartă denumirea "Iartă-mă" a răsunat în studioul Sputnik cu doar câteva zile înainte de sfârșitul anului 2020.

"Este o piesă emoționantă în care am pus mult suflet. Mesajul este unul actual – să cerem iertare de la cei pe care i-am supărat, să trăim acest sentiment și să avem curajul să recunoaștem atunci când greșim", a relatat în studioul Sputnik Nata Boboc.

Potrivit interpretei, aceasta nu este prima piesă din repertoriul ei ce transmite un mesaj emoționant, însă în premieră lansează o producție muzicală cu inconfuntabilul Anatol Mârzenco. Interpreții au avut parte de o colaborare fructuoasă, iar acum nu-i rămâne decât publicului să aprecieze această creație.

Vă îndemnăm să accesați fișierul audio atașat pentru a asculta piesa "Iartă-mă", lansată în premieră la Sputnik Moldova.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0